Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2458
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Černý kořen
0,5 l Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Strouhanka
50 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
10% Sacharidy 35 g
23% Tuky 17 g
7% Sodík 137 mg
20% Bílkoviny 11 g

Smažený černý kořen postup přípravy receptu:

1

Černý kořen omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 5cm.

2

Kořen uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Potom jej osolíme, obalíme v mouce, vejci a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept