Závitky z debrecínské pečeně s imperialem a pomerančem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitky z debrecínské pečeně s imperialem a pomerančem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | oktavka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 24596 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
400 g | Debrecínská pečeně |
80 g | Máslo čerstvé |
1 hrst | Petržel - nať |
1 ks | Pomeranče |
120 g | Sýr Imperial |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 24,0mg |
Draslík | 102,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 112,5mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 29,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 26,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pomeranče mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Debrecínská pečeně, Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr Imperial mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitky z debrecínské pečeně s imperialem a pomerančem postup přípravy receptu:
1 | Máslo utřeme do pěny a vmícháme imperial. Část pěny necháme na ozdobení a zbytkem potřeme plátky debrecínské pečeně, poklademe plátky pomeranče a svineme. Sepneme párátky a dáme do ledničky ztuhnout. |
2 | Před podáváním na každou porci nastříkáme odloženou část pěny a dáme petrželku. |