Jednoduchý recept

Frikadely z vařeného masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24605

Ingredience

600 g Bramborová kaše
250 g Brambory vařené
60 g Cibule
600 g Hovězí maso vařené
1 špetka Muškátový oříšek
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
2 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 669kJ
7% Sacharidy 27 g
63% Tuky 47 g
35% Sodík 704 mg
51% Bílkoviny 29 g

Frikadely z vařeného masa postup přípravy receptu:

1

Vařené hovězí umeleme na strojku a vložíme do misky. Přidáme vařené brambory, vejce, nadrobno pokrájenou cibuli, sůl, pepř, posekanou petrželku a špetku mletého muškátového oříšku. Vše spolu promícháme a vypracujeme těsto.

2

Z těsta vytváříme rukou malé placičky velikosti karbanátků a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran.

3

Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept