Jednoduchý recept

Hovězí guláš maďarský

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 24607
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
80 g Cibule
1000 g Hovězí kližka
25 g Mouka polohrubá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 908kJ
9% Sacharidy 34 g
24% Tuky 18 g
7% Sodík 140 mg
75% Bílkoviny 42 g

Hovězí guláš maďarský postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme dozlatova.

2

Přidáme hovězí maso pokrájené na kostičky, osolíme, opepříme, promícháme a hrnec zakryjeme. Jakmile maso pustí šťávu, hrnec odkryjeme a občas promícháme.

3

Až se šťáva odpaří a zbude v hrnci jen maso a tuk, zasypeme mletou paprikou, zaprášíme moukou, necháme trochu orestovat a podlijeme horkou vodou. Nyní přidáme oloupaná a jadérek zbavená rajčata a prolisovaný česnek. Hrnec částečně zakryjeme a na mírném ohni vaříme hodinu a půl.

4

Podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept