Recept

Masová směs s paprikou a pomeranči

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24627
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

100 g Klobása Chorizo
400 g Kuřecí prsa
6 polévková lžíce Olej olivový
3 ks Paprika červená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Petržel - nať
1 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
3% Sacharidy 10 g
29% Tuky 22 g
19% Sodík 387 mg
50% Bílkoviny 28 g

Masová směs s paprikou a pomeranči postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na tenké proužky. Petrželovou nať najemno nasekáme.

2

Kuřecí prsa nakrájíme na menší kostky, paprikovou klobásu na plátky. Klobásu a kuřecí maso promícháme v míse s paprikami a petrželkou.

3

Chemicky neošetřený pomeranč omyjeme, osušíme a nastrouháme jeho kůru, z poloviny pomeranče vylisujeme šťávu. Kůru i šťávu promícháme s dvěma lžícemi olivového oleje a touto směsí zalijeme směs masa a klobásy. Promícháme.

4

Masovou směs opékáme doměkka na pánvi na rozehřátém oleji 7-10 minut.

5

Před podáváním opepříme a osolíme. Podáváme horké.

Poznámka

Petrželovou nať můžeme nahradit sekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept