Jednoduchý recept

Kuře z Vaucluse

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 24628
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Anglická slanina
1 stroužek Česnek
50 g Cibule
1500 g Kuře
80 ml Olej olivový
60 g Olivy černé
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
80 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,142 kcal
Kilojoule 4 778kJ
1% Sacharidy 5 g
116% Tuky 87 g
38% Sodík 760 mg
129% Bílkoviny 73 g

Kuře z Vaucluse postup přípravy receptu:

1

Do pekáče nalijeme olivový olej a přisypeme na nudličky nakrájenou slaninu. Pekáč vložíme do trouby a slaninu necháme trochu orestovat.

2

Mezitím omyjeme kuře, osolíme, opepříme a přidáme do pekáče ke slanině. Necháme asi minutu smažit. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, pokrájená rajčata, podlijeme vínem, vložíme snítku petrželky a prolisovaný česnek.

3

Asi v polovině pečení přidáme olivy bez pecek, které pokrájíme na plátky. Kuře dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept