Recept

Smaženice s opečenými žemlemi

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2463

Ingredience

0,1 l Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
10 g Pažitka
1 špetka Pepř bílý
12 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 582kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 23 g
12% Sodík 244 mg
45% Bílkoviny 25 g

Smaženice s opečenými žemlemi postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájíme na kostičky a na másle je dozlatova opečeme.

2

Opečené žemle zalijeme rozkvedlanými vejci a za mírného míchání necháme ztuhnout.

3

Nakonec pokrm posypeme jemně nasekanou pažitkou a bílým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept