Salát z hovězího jazyka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z hovězího jazyka
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 24639 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
300 g | Hovězí uzený jazyk |
1 špetka | Pepř černý mletý |
60 g | Ředkvička |
1 špetka | Sůl |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 312,8mg |
Draslík | 113,6mg |
Vláknina | 519,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,2mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ředkvička, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí uzený jazyk, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z hovězího jazyka postup přípravy receptu:
1 | Maso pokrájíme na tenké plátky. osolíme a opepříme. |
2 | Ředkvičky očistíme a pokrájíme na kolečka. |
3 | Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme čtvrtky. |
4 | Vše naskládáme na talíř,každý druh na jednu část. |
5 | Podáváme s pečivem. |