Jednoduchý recept

Vejce na slanině

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2464

Ingredience

100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 173kJ
0% Sacharidy 1 g
30% Tuky 23 g
21% Sodík 429 mg
31% Bílkoviny 17 g

Vejce na slanině postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na silnější plátky, které opečeme na rozpálené pánvi po jedné straně a obrátíme.

2

Rozbijeme 2 vejce na jednu porci a pečeme je se slaninou v troubě, až bude bílek ztuhlý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept