Bylinková strouhanka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bylinková strouhanka
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 24643 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
100 g | Česnek |
100 g | Pažitka |
100 g | Petržel kudrnka |
200 g | Strouhanka |
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 521kJ
7% Sacharidy 24 g
2% Tuky 1 g
12% Sodík 240 mg
8% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 24g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 241,8mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 727,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 37,1mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Pažitka, Strouhanka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bylinková strouhanka postup přípravy receptu:
1 | Bylinky najemno nasekáme, smícháme se strouhankou a utřeným česnekem. |
Poznámka
Strouhanka se hodí na potírání jehněčí kýty před pečením.