Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24644
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

80 g Ančovičky konzervované
1 stroužek Česnek
60 ml Olej olivový
125 g Olivy nakládané
100 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
0% Sacharidy 1 g
21% Tuky 16 g
41% Sodík 822 mg
16% Bílkoviny 9 g

Tapenáda postup přípravy receptu:

1

Ančovičky, olivy, česnek a tuňáka rozmixujeme na jemné pyré.

2

Vmícháme olej.

3

Před servírováním necháme vychladit a následně ohřát na pokojovou teplotu.

4

Hodí se jako omáčka k jehněčímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept