Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24656
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Avokádo
25 ml Citronová šťáva
25 g Hořčice
100 g Krevety tygří - loupané
90 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 733kJ
4% Sacharidy 13 g
53% Tuky 39 g
27% Sodík 534 mg
19% Bílkoviny 10 g

Krevetové avokádo postup přípravy receptu:

1

Avokádo rozpůlíme a vyjmeme pecku. Vejce rozdrtíme vidličkou a smícháme s hořčicí, citrónovou šťávou, olejem, solí a pepřem. Přímícháme pokrájené krevety. Hotovou směsí naplníme půlky avokáda. Petrželkou dozdobíme.

2

Podáváme vychlazené s opečeným toastem. Avokáda můžeme naplnit směsí krevet, česnekové majonézy, drceným vejcem a dužinou z jednoho avokáda. Ozdobíme celou oloupanou krevetou, snítkem kopru a kouskem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept