Jednoduchý recept

Vejce po lotrinsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24666

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
30 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 174kJ
1% Sacharidy 3 g
58% Tuky 43 g
45% Sodík 893 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vejce po lotrinsku postup přípravy receptu:

1

Slaninu orestujeme na rozpáleném másle.

2

Přidáme vejce a smažíme cca 3 minuty, poté osolíme a opepříme a na každé vejce dáme 1/3 smetany.

3

Vejce dáme zapéct do trouby na 4 minuty při 180 °C.

4

Zapečená vejce ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept