Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24704
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
30 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
130 g Sýr Eidam cihla 40%
200 g Tuňák v oleji
3 ks Vejce slepičí
80 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 303kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 160 mg
53% Bílkoviny 30 g

Tuňáková terinka postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C. Tuňáka zbaveného oleje rozdrtíme vidličkou nebo rozmixujeme. Vmícháme vejce, zakysanou smetanu, nastrouhaný sýr a rajčatový protlak. Osolíme a opepříme. Vše vymícháme dohladka.

2

Hotovou směs přendáme do čtyř malých mističek a zapékáme v troubě cca 30 minut.

3

Servírovat můžeme vlažné nebo studené zakápnuté citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept