Jednoduchý recept

Kuřecí ragú s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 24714
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

50 g Celer bulvový
50 g Cibule
600 g Kuřecí maso vařené
50 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Omáčka rajčatová
10 g Petržel kudrnka
400 g Těstoviny vařené (průměr)
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 574kJ
11% Sacharidy 40 g
30% Tuky 23 g
25% Sodík 502 mg
88% Bílkoviny 49 g

Kuřecí ragú s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Vařené kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na slabé proužky, petrželku posekáme.

2

Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme mouku, usmažíme dožluta, přidáme maso, celer a cibulku, krátce orestujeme, zalijeme rajčatovou omáčkou, vývarem a vaříme 15 minut.

3

Podáváme s vařenými těstovinami a posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept