Jednoduchý recept

Hřebenatky s petrželí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24729
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

450 g Hřebenatka
40 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Petržel - nať
500 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 675kJ
3% Sacharidy 10 g
4% Tuky 3 g
29% Sodík 582 mg
40% Bílkoviny 23 g
Hřebenatky s petrželí

Hřebenatky s petrželí postup přípravy receptu:

1

Rybí vývar uvedeme do varu a přidáme hřebenatky. Necháme je 5 minut vařit, vyjmeme a i s jikrami nakrájíme na malé kousky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo a dozlatova opečeme nakrájené hřebenatky obalené v hladké mouce.

3

Hřebenatky rozdělíme do lastur a ozdobíme nadrobno nasekanou petrželí.

Poznámka

Můžeme podávat s toasty a máslem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept