Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24734
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

2 ks Ančovička - filety
60 g Bazalka
1 stroužek Česnek
200 g Chléb celozrnný žitný
60 g Estragon
60 g Kerblík
300 g Máslo čerstvé
30 g Pažitka
5 g Pepř černý mletý
120 g Petržel - nať
2 ks Šalotka
1 kg Sterilovaní šneci v hovězím bujonu
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 685 kcal
Kilojoule 2 864kJ
12% Sacharidy 43 g
60% Tuky 45 g
30% Sodík 593 mg
61% Bílkoviny 34 g

Toastíky s šnečky postup přípravy receptu:

1

Nasekané šalotky, česnek a bylinky krátce spaříme ve vařící osolené vodě. Ihned je zchladíme ledovou vodou. Necháme okapat a vše rozmixujeme s ančovičkami a máslem.

2

Plátky chleba lehce ogrilujeme v toustovači a namažeme ochuceným máslem.

3

Nakrájíme na jednohubky, doplníme šnečky a lehce opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept