Zdravý recept

Falešná rybí omáčka

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 24743

Ingredience

55 g Ančovičky konzervované
1 kávová lžička Med včelí
1 špetka Sůl
295 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 686kJ
3% Sacharidy 12 g
7% Tuky 5 g
113% Sodík 2 g
29% Bílkoviny 17 g

Falešná rybí omáčka postup přípravy receptu:

1

Utřeme česnek a spolu s ančovičkami, medem a solí smícháme s vodou. Snížíme plamen a necháme přibližně 15 minut probublat.

2

Směs scedíme, abychom z omáčky odstranili ančovičky a kousky česneku. Scezenou rybí omáčku uchováme, ančovičky a česnek vyhodíme.

3

Omáčku necháme zchladit. Uchováváme ji v lednici v uzavíratelné nádobě. Omáčka vydrží až 2 týdny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept