Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24745

Ingredience

30 g Bylinky čerstvé - svazek
5 ks Cibulka jarní
100 g Jogurt bílý
300 g Matjesy - filet
300 g Tvaroh měkký - nízkotučný
2 ks Vejce slepičí
300 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
2% Sacharidy 9 g
37% Tuky 27 g
18% Sodík 367 mg
41% Bílkoviny 23 g

Jarní matjesový salát postup přípravy receptu:

1

Bylinky očistíme, odstraníme stonky a nadrobno nasekáme. Nasekané bylinky rozmixujeme s tvarohem, zakysanou smetanou a jogurtem. Matjesy nakrájíme na tenké proužky, jarní cibulku na drobné kroužky a vmícháme do bylinkové směsi.

2

Vejce uvaříme natvrdo, scedíme a necháme vychladnout ve studené vodě. Oloupeme.

3

Několik hodin necháme odležet, krátce před podáváním vmícháme nadrobno nasekaná natvrdo uvařená vejce. Podáváme na černém chlebu, posypaném kroužky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept