Recept

Okurky plněné tuňákovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24754
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
120 g Jogurt nízkotučný
15 g Kopr čerstvý
200 g Kukuřice
2 ks Okurka salátová
40 ml Olej olivový
1 ks Paprika zelená
5 g Pepř černý mletý
25 ml Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
30 g Řeřicha
5 g Sůl
400 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 210kJ
12% Sacharidy 43 g
32% Tuky 24 g
29% Sodík 570 mg
67% Bílkoviny 38 g

Okurky plněné tuňákovým salátem postup přípravy receptu:

1

Okurku oloupeme, podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Nakrájíme na 10-15 cm dlouhé kousky, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekaným koprem. Rajčata vydlabeme a dužninu nakrájíme na kostičky. Tuňáka smícháme s jogurtem, protlakem, konzervovanou kukuřicí, paprikou nakrájenou na malé kostičky, nadrobno nakrájenou cibulí a rajčaty. Okořeníme solí, pepřem, chilli papričkou a řeřichou.

2

Okurky vložíme na velký podnos a naplníme tuňákovou směsí. Posypeme řeřichou a případně pokapeme olivovým olejem. Ozdobíme tenkými kolečky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept