Jednoduchý recept

Palačinky z Concaneau

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24766
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Citrony
20 g Majonéza
500 ml Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Okurky nakládané
112 ml Olej stolní
150 g Sardinky v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 715 kcal
Kilojoule 2 990kJ
15% Sacharidy 55 g
60% Tuky 45 g
6% Sodík 126 mg
42% Bílkoviny 24 g
Palačinky z Concaneau

Palačinky z Concaneau postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji.

2

Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu.

3

Vše dobře promícháme.

4

Připravenou omáčkou potřeme palačinky, poté je srolujeme do kornoutků a naskládáme na talíř.

5

Podáváme obložené pokrájeným, vařeným vejcem a nakrájenými okurkami.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept