Recept

Polníček s langustami a červeným grapefruitem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24767

Ingredience

2 ks Grapefruity
12 ks Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Ocet vinný
50 ml Olej z vlašských ořechů
30 g Oříšky piniové
30 g Pažitka
5 g Pepř černý mletý
150 g Salát Polníček
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

122% Kalorie 2,400 kcal
Kilojoule 10 044kJ
35% Sacharidy 125 g
104% Tuky 78 g
137% Sodík 3 g
1233% Bílkoviny 694 g

Polníček s langustami a červeným grapefruitem postup přípravy receptu:

1

Grapefruity dobře oloupeme a dužninu nakrájíme, šťávu z prkénka slijeme do mísy, nakrájenou dužninu odložíme stranou. Ke grapefruitové šťávě přidáme olej a ocet, nadrobno nakrájenou pažitku a vyšleháme metličkou. Ochutíme solí a pepřem.

2

Piniová semínka osmahneme asi 2 minuty nasucho na pánvi a poté je lehce osolíme. Polníček promícháme se zálivkou, rozdělíme na talíře, nahoru položíme langustinky, nakrájenou dužninu z grapefruitů a posypeme piniovými semínky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept