Burisonové hrudky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Burisonové hrudky
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 2477 |
Kategorie: | Cukroví |
Ingredience
1 balení | Burisony |
150 g | Čokoláda mléčná |
3 polévková lžíce | Kakao - prášek |
100 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 727kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 15 g
1% Sodík 27 mg
3% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 13,0mg |
Draslík | 78,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 29,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Burisony, Čokoláda mléčná, Kakao - prášek, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Burisonové hrudky postup přípravy receptu:
1 | Čokoládu a tuk umícháme do hladka, přidáme malcao nebo kakao, vmícháme tolik burisonů, aby se čokoládová hmota slepovala. |
2 | Na pečící papír nebo alobal tvoříme malé hrudky a necháme zaschnout. |
3 | Přendáme do papírových košíčků. |
Poznámka
Burisony použijeme slazené nebo neslazené.