Recept

Řízky z tresky na špenátu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24772

Ingredience

2 ks Citrony
36 ml Hořčice
50 ml Ocet vinný
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
400 g Treska skvrnitá
4 ks Vejce slepičí
90 g Šalotka
100 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 382kJ
4% Sacharidy 13 g
26% Tuky 20 g
12% Sodík 233 mg
51% Bílkoviny 29 g

Řízky z tresky na špenátu postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky naporcujeme na tenké plátky a necháme marinovat v citrónové šťávě.

2

Špenát omyjeme, odkrojíme tuhé stonky a necháme dobře okapat.

3

Z vinného octu, oleje, jemně pokrájené šalotky a hořčice vyrobíme zálivku.

4

Špenát rozložíme na servírovací talíř, polijeme šalotkovou zálivkou. Poté přidáme maso.

5

Zdobíme natvrdo uvařeným vejcem a cherry rajčátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept