Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24775
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

8 ks Artyčoky
50 g Máslo čerstvé
24 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Sardinky v oleji
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,090 kcal
Kilojoule 4 561kJ
60% Sacharidy 215 g
34% Tuky 26 g
101% Sodík 2 g
122% Bílkoviny 69 g

Artyčoky á la Roscoff postup přípravy receptu:

1

2 l vody osolíme a uvedeme k varu.

2

V trošce osolené vody rozmícháme mouku a vlijeme do hrnce k vařící se vodě.

3

Přidáme artyčoky a vaříme 45 minut.

4

Uvařené artyčoky necháme okapat stonkem navrch. Odstraníme listy a košťál.

5

Sardinky zbavíme kostí a kůže. Polovinu masa rozmačkáme s máslem.

6

Vejce uvaříme natvrdo, rozdělíme bílky a žloutky zvlášť a nakrájíme na drobné kousky.

7

Uvařené artyčoky naplníme z poloviny sardinkami s máslem, doplníme zbytkem masa a nakrájenými vejci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept