Recept

Zapékané kuřecí maso s klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24789

Ingredience

250 ml Bešamel
400 g Brambory
100 g Klobása Chorizo
500 g Kuřecí prsa
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 953kJ
5% Sacharidy 19 g
33% Tuky 25 g
33% Sodík 666 mg
71% Bílkoviny 40 g

Zapékané kuřecí maso s klobásou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, posypeme solí a pepřem. Do máslem vymazaného pekáčku vložíme plátky pokrájených brambor kolem dokola, prostředek necháme volný. Doprostřed dáme kuřecí maso a plátky žampionů. Klobásu pokrájíme na malé kostičky a přidáme na maso a houby. Bešamelem zalijeme maso, brambory ne, ty potřeme rozšlehaným vejcem. Zapékáme ve vyhřáté troubě 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept