Jednoduchý recept

Ostrá rybí polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24792

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
25 ml Citronová šťáva
25 g Cukr třtinový
1 kávová lžička Majoránka
400 g Okouník mořský
80 ml Olej olivový
2 ks Paprika zelená
2 ks Paprika červená
25 g Pepř cayenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
15 g Tymián čerstvý
130 ml Víno bílé
750 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 110kJ
10% Sacharidy 37 g
37% Tuky 28 g
72% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Ostrá rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Papriky očistíme, odstraníme semínka a bílá žebra a nakrájíme na tenké proužky.

2

Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme papriky a vše osmahneme. Podlijeme vínem, zeleninovým vývarem, dochutíme zbývajícím kořením a necháme asi 20 minut pozvolna vařit.

3

Nakonec ochutíme citrónovou šťávou a cukrem, zmírníme příkon tepla. Rybí filety očistíme, nakrájíme na menší kousky a necháme ve vývaru asi 10 minut táhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept