Recept

Rybí polévka s vermutem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24794

Ingredience

3 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
50 ml Dolin - Vermouth
1 ks Fenykl sladký - hlíza
150 g Krevety tygří - loupané
2 ks Mrkev kořen
50 ml Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
8 g Pepř bílý
8 g Pepř cayenský
20 g Petržel - nať
20 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
500 g Treska mražená
25 g Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
15 l Vývar rybí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 951 kcal
Kilojoule 3 978kJ
10% Sacharidy 36 g
280% Tuky 210 g
624% Sodík 12 g
180% Bílkoviny 101 g

Rybí polévka s vermutem postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme v něm cibuli, česnek, celer, fenykl, mrkev, oloupaná rajčata zbavená semínek i očištěné papriky. Vše nakrájené na kostičky. Přidáme bylinky a krátce za stálého míchání osmahneme.

2

Podlijeme vývarem a vínem, 10 minut povaříme. Ochutíme vermutem, oběma druhy pepře, osolíme, přidáme ryby nakrájené na kostičky a krevety.

3

Necháme asi 5 minut táhnout, již nevaříme. Posypeme nahrubo nasekanou petrželí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept