Zdravý recept

Ďas v solné krustě s bylinkami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 24819

Ingredience

1 kg Mořský ďas
30 g Paprika mletá sladká
30 g Pepř černý mletý
30 g Rozmarýn čerstvý
1 kg Sůl
30 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 038kJ
3% Sacharidy 12 g
7% Tuky 6 g
4847% Sodík 97 g
69% Bílkoviny 39 g

Ďas v solné krustě s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 °C. Sůl smícháme s bylinkami a kořením.

2

Zapékací formu vysypeme solnou směsí, usadíme na ni rybu a zasypeme zbytkem směsi tak, aby byla rovnoměrně zcela zakrytá. Vložíme do trouby a pečeme 35-40 minut.

3

Poté rybu z krusty vyjmeme, odstraníme kůži a servírujeme nakrájenou na plátky.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept