Recept

Chňapal s pikantní ananasovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24831

Ingredience

250 g Ananas
600 g Chňapal červený
3 ks Cibulka jarní
50 g Med včelí
100 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
10 g Tabasco
60 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 022kJ
8% Sacharidy 30 g
37% Tuky 28 g
8% Sodík 151 mg
56% Bílkoviny 32 g

Chňapal s pikantní ananasovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Zázvor jemně nasekáme, cibulky i s kusem zelené části nakrájíme nahrubo, papriku na kostičky. Okapaný ananas nakrájíme na kousky.

2

Předehřejeme gril. Filety rozložíme na plech potřený olejem a vložíme přibližně 15 cm pod gril. Grilujeme 12-15 minut, vyzkoušíme vidličkou, zda se maso rozpadá.

3

V pánvičce rozehřejeme olej a minutu na něm osmahneme cibulky, papriku a zázvor. Přidáme ananas a med. Povaříme 3-4 minuty, zakápneme tabascem a ještě povaříme asi 1-2 minuty.

4

Filety rozložíme na talíře a doplníme omáčkou. Podáváme s rýží nebo pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept