Jednoduchý recept

Berliner Eisbein

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24861
Kategorie: Maso

Ingredience

24 g Cukr krupice
1 špetka Kmín celý
1 špetka Sůl
600 g Vepřové koleno uzené
150 ml Víno bílé
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 230kJ
4% Sacharidy 14 g
48% Tuky 36 g
12% Sodík 243 mg
48% Bílkoviny 27 g

Berliner Eisbein postup přípravy receptu:

1

Zelí propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.

2

Poté přendáme do hrnce, podlijeme vínem, přidáme cukr, kmín a dusíme doměkka. Dochutíme solí

3

Maso necháme ohřát na páře.

4

Dušené zelí přendáme na servírovací talíře a na ně naskládáme kousky masa.

5

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept