Recept

Salát z jablek a sleďů

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 24879

Ingredience

70 g Červená řepa
1 ks Citrony
60 ml Hořčice
90 g Jablka
50 ml Ocet Sherry
50 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
300 g Sleď čerstvý
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 706kJ
2% Sacharidy 9 g
18% Tuky 13 g
5% Sodík 91 mg
12% Bílkoviny 7 g

Salát z jablek a sleďů postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Ihned zalijeme citrónovou šťávou a dáme stranou.

2

Řepu oloupeme a taktéž pokrájíme na menší kousky, stejně jako filety ze sledě.

3

Z octa, oleje, hořčice, soli a pepře vyrobíme zálivku.

4

Všechny suroviny smícháme dohromady a zalijeme připraveným dresinkem.

5

Osolíme a opepříme dle chuti a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept