Jednoduchý recept

Treska ze Smirny

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24883
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
1 dl Citronová šťáva
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Olej olivový
5 g Oregano čerstvé
4 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
3 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
1 kg Treska aljašská
3 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 249kJ
9% Sacharidy 31 g
35% Tuky 27 g
27% Sodík 540 mg
61% Bílkoviny 34 g

Treska ze Smirny postup přípravy receptu:

1

Tresky očistíme, oddělíme hlavy, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji osmažíme. Vyjmeme z pánve a vložíme do pekáčku.

2

Rozmixovaná rajčata smícháme s vínem a olejem, rozmarýnem, oreganem a vlijeme na tresky. Přidáme bobkový list, nasekaný česnek a pečeme na střední teplotu v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept