Jednoduchý recept

Pečené hovězí s mangem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24899
Kategorie: Maso

Ingredience

70 g Avokádo
60 g Banány
1,8 kg Hovězí maso přední
80 g Mango
80 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 591kJ
2% Sacharidy 6 g
50% Tuky 37 g
14% Sodík 277 mg
111% Bílkoviny 63 g

Pečené hovězí s mangem postup přípravy receptu:

1

Maso posypeme pepřem a dáme v pekáčku podlité olejem péct na 15 minut při 200 °C. Maso vyjmeme a necháme 10 minut odpočinout. Poté pokrájíme na plátky.

2

Mango omyjeme, rozpůlíme a dužinu pokrájíme na menší kousky, opepříme.Přidáme rozpůlený banán a dužinu avokáda. Zakapeme citrónovou šťávou a přidáme jako oblohu ke krvavému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept