Jednoduchý recept

Žampionová nádivka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 24911
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
80 g Cibule
40 ml Citronová šťáva
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
600 g Rajčata
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 45%
150 g Vepřové maso mleté
40 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 252kJ
3% Sacharidy 11 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 210 mg
21% Bílkoviny 12 g

Žampionová nádivka postup přípravy receptu:

1

Nadrobno pokrájenou cibuli necháme osmažit na rozpáleném oleji. Přimícháme nasekané žampióny, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Vše povaříme 10 minut.

2

120 g rajčat omyjeme, zbavíme semínek a pokrájíme na drobné kousky, smícháme s utřeným česnekem, sekanou petrželí a mletým masem. Přimícháme k žampionům a vaříme 5 minut, poté odstavíme.

3

Zbytek rajčat omyjeme, seřízneme vršky, vydlabeme a naplníme žampionovou nádivkou. Posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct při 180 °C cca 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept