Jednoduchý recept

Zapékaná bruselská kapusta

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 24912
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1000 g Kapusta růžičková
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
20 g Šunka dušená
30 g Sýr Eidam cihla 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 965kJ
5% Sacharidy 18 g
14% Tuky 10 g
7% Sodík 131 mg
26% Bílkoviny 15 g

Zapékaná bruselská kapusta postup přípravy receptu:

1

Kapustu omyjeme a dáme vařit v osolené vodě. Zapékací nádobu vymažeme máslem. Uvařenou kapustu do ní naskládáme. Posypeme šunkou pokrájenou na proužky. Zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.

2

Zapékáme při 225 °C 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept