Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24913

Ingredience

200 g Celer bulvový
80 g Fazolové lusky zelené
1200 g Kambala
1 ks Kedlubna
100 g Mrkev kořen
120 g Máslo čerstvé
5 g Pepř cayenský
10 g Petržel - nať
150 g Pórek
200 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
200 ml Víno šumivé (sekt)
60 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 951kJ
4% Sacharidy 15 g
85% Tuky 64 g
34% Sodík 674 mg
62% Bílkoviny 35 g

Kambala na sektu postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 210 °C. Filety rozpůlíme, zeleninu, mimo fazolek, oloupeme a nakrájíme na nudličky. Fazolky opláchneme, odstraníme nitku a oba konce a přepůlíme je. V kastrůlku rozpustíme 20 g másla a pří mírné teplotě v něm zeleninu 5 minut podusíme. Nakonec osolíme, opepříme, scedíme a necháme okapat. Tekutinu uchováme. Šalotku drobně nakrájíme a 2-3 minuty ji lehce osmahneme. Přidáme sekt a vývar ze zeleniny a za pravidelného míchání při mírné teplotě zredukujeme na polovinu.

2

Z alobalu odstřihneme 6 čtverců, ze kterých připravíme balíčky. Na každý čtverec vložíme 2 kousky ryby, osolíme, lehce ochutíme pepřem a přidáme 2 lžíce podušené zeleniny. Balíčky uzavřeme tak, aby uvnitř zbylo místo. Vložíme je na prostřední rošt do trouby a pečeme 7 minut.

3

Do směsí vína a šalotky přidáme smetanu a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté zmírníme teplotu a po kouscích přidáme zbytek másla. Omáčku našleháme metličkou a případně dochutíme solí a pepřem.

4

Na předehřáté talíře rozdělíme omáčku, na kterou opatrně vložíme obsah balíčku, dozdobíme snítkami kopru nebo lístky petržele.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept