Jednoduchý recept

Kambala s liškami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24915
Kategorie: Maso

Ingredience

40 ml Citronová šťáva
800 g Kambala
600 g Lišky čerstvé
200 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
30 g Šalotka
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 846kJ
2% Sacharidy 9 g
75% Tuky 56 g
39% Sodík 786 mg
65% Bílkoviny 36 g

Kambala s liškami postup přípravy receptu:

1

Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opeříme a udržujeme v teple.

2

Filety opečeme asi 3 minuty z každé strany. Ryby rozdělíme na talíře, obložíme houbami a přelijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept