Jednoduchý recept

Makarony po milánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24920
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

40 g Hovězí maso vařené
100 ml Hovězí vývar základní
30 g Lanýž
50 g Máslo čerstvé
120 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
250 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
40 g Šunka dušená
40 g Sýr Gruyére
40 g Sýr Parmezán
2 l Voda pitná
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 882kJ
14% Sacharidy 50 g
25% Tuky 19 g
32% Sodík 635 mg
36% Bílkoviny 20 g

Makarony po milánsku postup přípravy receptu:

1

Makarony uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.

2

Šunku a vařené hovězí maso nakrájíme na kostičky, žampiony a lanýže na plátky. Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla, přisypeme kostičky masa a plátky hub, krátce orestujeme. Podlijeme trochou vývaru, promícháme, necháme tekutinu trochu odpařit a stáhneme z ohně.

3

Do těstovin vmícháme 1 lžíci másla, sůl, pepř, oba strouhané sýry a nakonec přimícháme směs z pánve.

4

Rozdělíme na talíře a podáváme s rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept