Jednoduchý recept

Makarony s račím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 24926
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

60 g Lanýž
50 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
40 g Rak říční
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
400 g Špagety, Makarony vařené
1 kávová lžička Sůl
30 g Sýr Gruyére
30 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 520kJ
9% Sacharidy 33 g
26% Tuky 19 g
24% Sodík 477 mg
24% Bílkoviny 14 g

Makarony s račím masem postup přípravy receptu:

1

Připravíme si maso z vařeného raka, lanýže, 2 druhy strouhaných sýrů, vařené makarony a smetanu.

2

Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla, maso z raka nakrájíme na menší kousky, lanýže na plátky a spolu je krátce orestujeme.

3

Do těstovin vmícháme oba strouhané sýry, přidáme máslo, sůl, pepř, směs z pánve, jen si necháme několik plátků lanýžů na ozdobu. Nakonec vmícháme horkou smetanu.

4

Porce rozdělíme na talíře, na povrchu ozdobíme plátky lanýžů a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept