Jednoduchý recept

Neapolské makarony

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24931
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

300 g Hovězí maso mleté
30 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
120 g Rajčata
400 g Špagety, Makarony vařené
1 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Gruyére
40 g Sýr Parmezán
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
9% Sacharidy 33 g
22% Tuky 16 g
29% Sodík 571 mg
51% Bílkoviny 29 g

Neapolské makarony postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla a přidáme mleté hovězí maso. Vařečkou maso stále promícháváme a oddělujeme jednotlivé hrudky, restujeme na prudkém ohni.

2

Máme-li maso rozdrobené, zmírníme oheň, podlijeme červeným vínem, přidáme oloupaná rajčata bez jadérek, osolíme, opepříme, pánev přiklopíme a dusíme 40 minut.

3

Na talíře upravíme vařené makarony, polijeme dušeným masem s rajčaty a posypeme oběma strouhanými sýry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept