Jednoduchý recept

Těstoviny s konzervovaným tuňákem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 24943
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kapary
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej olivový
120 g Olivy černé
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Conchiglie
200 g Tuňák v oleji
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
16% Sacharidy 56 g
42% Tuky 31 g
26% Sodík 514 mg
45% Bílkoviny 25 g

Těstoviny s konzervovaným tuňákem postup přípravy receptu:

1

Ve větším hrnci vaříme v osolené vodě těstoviny na zkus, scedíme, vsypeme do mísy a necháme na teple.

2

V rendlíku na oleji a polovině másla krátce smažíme česnek pokrájený na tenké plátky, přidáme tuňáka rozebraného na větší kousky (bez nálevu), citronovou šťávu, kapary a vypeckované olivy pokrájené na plátky. Opatrně mícháme a necháme prohřát.

3

Hotovou směs vsypeme na připravené těstoviny, přidáme zbylé máslo, posekanou petrželku a podáváme s listy salátu (může být i několik druhů).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept