Jednoduchý recept

Hovězí nádivka na ravioli

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 24946
Kategorie: Nádivky

Ingredience

500 g Hovězí maso dušené
50 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
60 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 306kJ
2% Sacharidy 7 g
33% Tuky 25 g
9% Sodík 180 mg
30% Bílkoviny 17 g

Hovězí nádivka na ravioli postup přípravy receptu:

1

Dušené hovězí maso umeleme na strojku a vložíme do misky.

2

Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, ostatní spaříme horkou vodou a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Osolíme, opepříme a orestujeme asi minutu.

3

Špenát nakrájíme nadrobno a přisypeme do misky. Přidáme ještě žloutky a strouhaný sýr. Vše spolu dobře promícháme, až vznikne jednolité těsto. Je-li těsto příliš tuhé, naředíme ho trochou hovězího vývaru.

Poznámka

Nádivku dáme do lednice uležet a používáme ji při přípravě těstovin ravioli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept