Jednoduchý recept

Nádivka k telecímu masu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24954

Ingredience

250 g Hovězí lůj
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
250 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,506 kcal
Kilojoule 6 302kJ
18% Sacharidy 64 g
176% Tuky 132 g
51% Sodík 1 g
24% Bílkoviny 14 g

Nádivka k telecímu masu postup přípravy receptu:

1

Do misky vložíme hovězí lůj, přisypeme strouhanku, posekanou petrželku a přidáme vejce. Osolíme, opeříme, ještě přidáme špetku mletého muškátového oříšku a vše spolu dobře promícháme.

2

Uložíme do lednice a použijeme jako nádivku při přípravě telecího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept