Jednoduchý recept

Parma na víně

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 24955
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
3 ks Cibule
1 dl Citronová šťáva
1 dl Olej olivový
1 kg Parma
3 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
5 g Sůl
0,5 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 767kJ
6% Sacharidy 20 g
40% Tuky 30 g
32% Sodík 646 mg
95% Bílkoviny 53 g

Parma na víně postup přípravy receptu:

1

Parmy dobře očistíme, vysušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékacího sáčku. Pokapeme citronovou šťávou a zalijeme vínem. Cibuli nakrájíme na kolečka, smícháme s rajčaty a vytvoříme vrstvu na rybách. Přidáme bobkový list,najemno nasekaný česnek a olivový olej, sáček zavážeme a dáme péct na 30 minut do středně vyhřáté trouby.

2

Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept