Jednoduchý recept

Parma v rajčatové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 24968

Ingredience

2 ks Bobkový list
3 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kg Parma
3 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
600 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
6 g Sůl
4 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 506kJ
4% Sacharidy 15 g
9% Tuky 7 g
33% Sodík 650 mg
76% Bílkoviny 43 g

Parma v rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Parmy očistíme, oddělíme hlavy, stáhneme kůži, naporcujeme a osolíme.

2

V hrnci rozpálíme olej, na něm orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a bobkový list. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme chvíli povařit, dokud omáčka nezhoustne. Potom vložíme do hrnce porce ryb, podlijeme vínem, přisypeme nasekanou petržel, zakryjeme pokličkou a necháme vařit asi 30 minut.

Poznámka

Ihned podáváme například s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept