Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24979

Ingredience

150 ml Džus grapefruitový
60 g Jogurt bílý
20 g Med včelí
700 g Okouník mořský
20 ml Olej olivový
150 g Ořechy lískové
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 048kJ
4% Sacharidy 16 g
42% Tuky 31 g
31% Sodík 628 mg
70% Bílkoviny 39 g

Okouník s ořechy postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 190 °C. Ořechy rozprostřeme na plech a necháme v troubě zezlátnout. Filety ochutíme, rozložíme na alobal a potřeme olejem. Balíček uzavřeme a v troubě pečeme 6-8 minut nebo dokud maso nejde lehce oddělit vidličkou. V kastrůlku přivedeme k varu grapefruitovou šťávu a třetinu necháme odpařit. Přidáme med a hrubě sekané ořechy a necháme lehce 1-2 minuty provařit. Odstavíme a vmícháme petrželku, jogurt a dochutíme. Filety rozdělíme na talíře a přelijeme ořechovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept