Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24985

Ingredience

2 ks Citrony
50 g Máslo čerstvé
800 g Okouník mořský
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
5 g Sůl
120 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 344kJ
3% Sacharidy 13 g
18% Tuky 14 g
32% Sodík 644 mg
70% Bílkoviny 39 g

Okouník s citronem postup přípravy receptu:

1

Omyté filety osušíme. Čtyři zapékací misky vymažeme máslem, dno posypeme jemně nasekanou petrželí a nadrobno nakrájenou šalotkou, lehce osolíme a ochutíme pepřem. Do zapékacích misek položíme filety, citróny nakrájíme na tenké plátky a poklademe jimi filety, nahoru ještě přidáme vločky másla.

2

Čtyři archy papíru na pečení o velikosti zapékacích misek pomažeme máslem a namazanou stranou je položíme na filety.

3

V předehřáté troubě pečeme při 225 °C asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept