Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24999

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
1 kg Platýz - filety
200 g Salát hlávkový
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 297kJ
6% Sacharidy 21 g
38% Tuky 28 g
34% Sodík 687 mg
90% Bílkoviny 51 g

Platýz s citronem postup přípravy receptu:

1

Filety pokapeme citrónovou šťávou a osolíme, necháme stranou 5 minut odležet. Do hlubokého talíře nasypeme hladkou mouku, v pánvi rozehřejeme máslo, filety v mouce obalíme a opékáme po každé straně asi 3 minuty dozlatova. Ihned podáváme ozdobené listy hlávkového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept