Recept

Platýz ve vinné omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25002

Ingredience

40 g Bylinky čerstvé - svazek
50 ml Citronová šťáva
60 g Pažitka
5 g Pepř černý mletý
800 g Platýz - filety
5 g Sůl
150 ml Víno bílé
400 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
2% Sacharidy 7 g
29% Tuky 22 g
37% Sodík 735 mg
72% Bílkoviny 41 g

Platýz ve vinné omáčce postup přípravy receptu:

1

Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet v zapékací míse. V misce smícháme smetanu s bylinkami, osolíme a opepříme, přilijeme bílé víno a vše velmi dobře promícháme. Rybí filety přelijeme ochucenou smetanou. Zapékáme v předehřáté troubě při 180 °C přibližně 30 minut. Rybí porce poté rozdělíme na talíře, posypeme pažitkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept